De Kleine Leeuwarder Napoleon

Zomaar een Zachte Zomeravond
Pasted Graphic 1in de maanden juli en augustus 2018 presenteer ik op radio Middelse elke zaterdagavond tussen 9 en 11 uur 's avonds twee uren popmuziek . In elk uur komt een klein aantal artiesten of groepen aan bod waarvan telkens een paar nummers non stop gedraaid worden. Elk blok van drie of vier nummers praat ik aan elkaar met een korte 'bio' zoals dat tegenwoordig heet.

url.png

Twee uren dus om uw zaterdagavond een beetje romantisch te begeleiden, dat was de bedoeling. Live zijn ze te horen op Radio Middelse, maar als dat u op een ander moment beter past kunt u het op deze site na luisteren.
De eerste twee uren zullen te beluisteren zijn op zaterdag 7 juli 2018. De laatste twee op zaterdag 25 augustus.
Door te klikken op een van de blokjes hieronder kon u een uur terug luisteren, De playlists vindt u dan onder aan deze pagina.


pasted-graphicpasted-graphic-2Let op: Radio Middelsé op FM 105.3 werkt alleen als u binnen een straal van zo'n 25 km van Stiens bent. Ook de kabelfrequentie 96.1 werkt alleen in het gebied rond Stiens en Ferwerd. Bent u niet in die buurt, kies dan de internet stream. Als u op de rode knop (rechts in beeld) drukt krijgt u de programmering van radio Middelsé te zien.
klik op een van de nummers hieronder om een uur te kunnen beluisteren.