De Kleine Leeuwarder Napoleon

Zomaar een
Zachte Zomeravond
Pasted Graphic 1in de maanden juli en augustus 2018 presenteer ik op radio Radio Middelse, elke zaterdagavond tussen 9 en 11 uur 's avonds twee uren mooie popmuziek . In elk uur komt een klein aantal artiesten of groepen aan bod waarvan telkens een paar nummers non stop gedraaid worden. Elk blok van drie of vier nummers praat ik aan elkaar met een korte 'bio' zoals dat tegenwoordig heet.

url
Twee uren dus om uw zaterdagavond een beetje romantisch te begeleiden, dat is de bedoeling. Live zijn ze te horen op Radio Middelse, maar als dat u op een ander moment beter past kunt u het op deze site na luisteren.

Ik zet ze er overigens meestal de volgende dag pas op.

De eerste twee uren zullen te beluisteren zijn op zaterdag 7 juli 2018. De laatste twee op zaterdag 25 augustus.
Door te klikken op een van de blokjes hieronder kunt u een uur terug luisteren, De playlists vindt u onder aan deze pagina.


Pasted Graphic 1Pasted GraphicPasted GraphicPasted Graphic 1Pasted Graphic 1Pasted GraphicPasted Graphic 1Pasted GraphicPasted Graphic 2Pasted Graphic 1Pasted Graphic 1Pasted Graphic 2Pasted Graphic 1Pasted GraphicLet op: Radio Middelsé op FM 105.3 werkt alleen als u binnen een straal van zo'n 25 km van Stiens bent. Ook de kabelfrequentie 96.1 werkt alleen in het gebied rond Stiens en Ferwerd. Bent u niet in die buurt, kies dan de internet stream.
Pasted Graphic 3Pasted Graphic 2Pasted Graphic 1Pasted GraphicPasted Graphic 3Pasted Graphic 2Pasted Graphic 3Pasted Graphic 2Pasted Graphic 7Pasted Graphic 6Pasted Graphic 2Pasted Graphic 1Pasted Graphic 3Pasted Graphic 4